سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

قالیباف: مطابق قانون برنامه باید در مصرف سوخت صرفه‌جویی شود

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروزه عدم اسقاط در خط تولید معضل ایجاد کرده است، گفت: مطابق قانون برنامه باید در مصرف سوخت، صرفه‌جویی شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 19 مهر) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه دوفوریتی الحاق یک تبصره به ماده (10) قانون ساماندهی صنعت خودرو مصوب 1401 با اشاره به اینکه در رابطه با این بحث باید سه مولفه با یکدیگر مورد توجه قرار گیرد، گفت: چرخه تولید نباید متوقف شود لذا امروزه عدم اسقاط معضل در خط تولید ایجاد کرده است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس ماده (8) قانون هوای پاک، موتورسیکلتی که 20 سال کار کرده باید اسقاط شود اما مردم توان اینکه آن را اسقاط کنند را ندارند زیرا قدرت خرید این افراد، اجازه نمی‌دهد موتورسیکلت معمولی 40 میلیون تومانی را خریداری کنند.

 

وی افزود: اکنون برای تولید گازوئیل یارانه داده می‌شود و این در حالی است که کامیونی که 25 الی 40 سال کار کرده در هر کیلومتر چندین لیتر گازوئیل مصرف می‌کند؛ همچنین باید یادآور شد صرفه‌جویی در سوخت مطابق بند (ق) تبصره (12) باید انجام می‌شد و در ادامه مطابق آن اسقاط صورت می‌گرفت.

 

قالیباف گفت: در متن این لایحه خودروی سواری مورد اشاره قرار گرفته اما کامیون ذکر نشده است؛ اکنون ظرفیت کامیون در کشور کم است و این در حالی است که این موارد باید بهینه شود که باید این امکان برای آنها فراهم شده و امتیاز به آنها داده شود.

 

رئیس قوه مقننه بیان کرد: در حوزه کامیون ظرفیت تولیدمان در کشور قابل قیاس با خودروی سبک نیست بنابراین مطابق صحبت با هیأت رئیسه و نمایندگان و همچنین بر اساس ماده (153) آیین‌نامه، این لایحه به کمیسیون تخصصی ارجاع شود تا اصلاحات آن صورت گیرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار